/ Статьи
/ ИДЕАЛЬНЫЙ ИНТЕРЬЕР

ИДЕАЛЬНЫЙ ИНТЕРЬЕР

29.03.2024
ИДЕАЛЬНЫЙ ИНТЕРЬЕР
Насправді, інтер'єр – це інструмент для комфортного життя! І дуже важливо, щоб при його створенні враховувалися всі бажання та потреби клієнта, щоб зрештою це був не просто інтер'єр, а відображення внутрішнього світу, саме тоді він стане ідеальним!









Декілька порад від ComfortHome для створення ідеального інтер'єру:

По-перше, НЕ ЗАБУДЬТЕ ПРО ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ! Намагайтеся продумати все до найдрібніших деталей у Вашому дизайні і тоді Вам не доведеться стикатися з непередбаченими незручностями.

функциональный интерьер.jpg







По-друге, НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ БАГАТО КОЛЬОРІВ! Для оформлення простору приміщення буде достатньо двох чи трьох. Зробити інтер'єр цікавим допоможуть яскраві акценти у вигляді предметів меблів чи декору.

освещение в доме.jpg















По-третє, ВИБИРАЙТЕ ПРАКТИЧНЕ І ЯКІСНЕ! Будь то меблі, декор або прилад освітлення, не варто робити свій вибір, ґрунтуючись лише на «красивій картинці», подумайте, як матеріал того чи іншого елемента декору поводитиметься у повсякденному житті.

І останнє, НЕ ЗАБУДЬТЕ ПРО ОСВІТЛЕННЯ! Грамотно підібране світло може вирішити багато проблем (занадто низькі/високі стелі, вузьке/широке приміщення тощо). Будь-який дизайн буде гармонійним і завершеним тільки в тому випадку, якщо Ви заздалегідь сплануєте організацію світла.


освещение в доме.jpg














Ми, у свою чергу, допоможемо у виборі освітлення, меблів та декору. Підберемо товари відповідно до Ваших побажань та бюджету.